22. Maj 2016 blev Lille E født. 4 måneder siden idag. Det var en meget overvældende dag med mange følelser. På den ene side forstår jeg slet ikke at det allerede er 4 måneder siden jeg fik hende op på min mave, og på den anden side kan jeg slet ikke huske hverdagen uden hende. Jeg bliver stadig helt rørt og overvældet når jeg ser på de første billeder jeg har af hende.

Jeg sætter stor pris på de 4 måneder vi allerede har haft med hende. Det har været fantastiske 4 måneder, hvor hun har udviklet sig fra at være et lille sovende væsen til nu at være en lille glad pige med sin egen personlighed og et stort temperament. Det er så fantastisk at opleve denne forvandling fra nyfødt til et lille menneske endnu en gang.

Jeg er så taknemmelig for de to smukke børn vi har fået, og de giver mig så meget i hverdagen. Selvom vi på 2. år ikke sover om natten og ikke kan spise aftensmad uden den ene eller den anden skriger, så glemmer jeg alt når jeg får et lille smil fra E eller J kommer og tager mig i hånden.

img_5485 img_8782

Så meget der dog sker på 4 måneder, på første billede er E blot 5 dage gammel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *