Vi er desværre ikke milionærer herhjemme. Det havde til tider været rart, men vi er rige på så meget andet end lige penge. Derfor elsker vi at købe brugt, og man kan faktisk få nogle virkelig fine ting til under en tredjedel af nyprisen. Faktisk føler man sig næsten snydt hvis man køber nyt, når man kan se hvor billigt man kan finde den samme ting i god stand brugt. Mit seneste gode køb er vores nye gamle søskende klapvogn, derudover har jeg købt masser af brugt børnetøj.

brugt børnetøj

Den er brugt i en måned af sælger på en ferie, og vi fik den til halv pris af nyprisen. Med kvittering og der er stadig garanti på den. Den er stort set ikke slidt, kun lidt på hjulene. Det var et virkelig godt køb, og vi er rigtig glade for den. Det er så skønt at kunne køre på tur med begge børn i vognen, og da den kan ligges helt ned, kan Ellen sagtens ligge i den ene side og sove men vi fx er på legepladsen.

En anden ting jeg stort set kun køber brugt er børnetøj. Det tøj der sælges brugt i de små størrelser er næsten ikke slidt, for små børn slider som sådan ikke på deres tøj. Samtidig vokser de så hurtigt ud af det. Et godt sted at købe brugt børnetøj og udstyr er Reshopper, som er en app hvor man kan handle med folk i sit nærområde. Jeg har blogget på Reshoppers blog om hvorfor jeg køber brugt børnetøj, det kan du læse lige her.

brugt børnetøj

Handler I meget brugt, og hvor finder I de bedste fund?

Få flere gode tips til at spare penge som børnefamilie lige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *