Så er Ellen allerede 9 måneder – tiden flyver bare afsted. Jeg synes hun udvikler sig enormt hurtigt lige nu, og hun er snart ikke nogen baby mere. 

Se her hvordan lille Ellen så ud da hun var 4 måneder eller 6 måneder

Nu er Ellen 9 måneder, hun spiser stort set alt, ammer ikke så meget mere, og har lige så meget fart på som sin storebror havde i den alder. Hun kravler, rejser sig op ad ting, og er det mest nysgerrige lille væsen.

Jeg nyder at følge hendes udvikling så tæt hver dag, og der sker bare noget hele tiden. Det er så fantastisk at sådan et lille menneske kan lære så meget så hurtigt, selvom det er anden gang vi prøver det, bliver jeg stadig helt rørt over hvor dygtig hun er til det hele.

Jeg tror også det går ekstra hurtigt denne gang, fordi hun bare så gerne vil de samme ting som hendes storebror. Hun vil lege med det samme legetøj som Johannes og efter ham når han leger på gulvet. Han har sågar lært hende at klappe. Det er dejligt med sådan en storebror at se op til.

IMG_0604 IMG_0606

IMG_0607 IMG_0608

I får også lige en lille video af hende når hun kravler – hun er stadig lidt usikker i det, men det bliver bedre og bedre hver dag.

Årh det lille pus bliver så hurtigt stor.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *