Vi har igennem Buzzador, været med til at teste Måltids-kit fra Knorr. Vi har prøvet 2 forskellige, nemlig Indian Tikka Masala og Thai Green Curry. Læs mere om hvad vi synes om produkterne, og se hvordan du også kan blive Buzzador og teste spændende produkter. 

Tikka Masala

Den første ret vi prøvede var Tikka Masala. Den var hurtig at lave, og smagte faktisk overraskende godt. Retten er bygget op omkring kylling og lækre krydderier. I pakken er der også ris og mandler til at drysse over inden servering.

Alle herhjemme kunne lide retten, og opskriften var nem at gå til. Det eneste lille minus var, at vi ikke helt synes at der var nok mad i én pakke. Så næste gang vil vi lave dobbelt portion.

buzzador

Thai Green Curry

Den anden ret vi fik var Thai Green Curry. Vi lavede en smule om på opskriften og tilføjede ud over peberfrugt og grønne bønner også ananas til retten. Derudover puttede vi ikke alt krydderiblandingen i, og tilføjede lidt ekstra kokusmælk, da vi synes retten blive lidt stærk.

Smagen var rigtig god, og især Ellen på 9 måneder guffede i sig af det hele, på trods af at retten altså var forholdsvis stærk. Johannes på 2 år, synes det var helt fantastisk med ananas i, så dem spiste han flest af.

buzzador

Jeg har delt produkterne ud til venner og familie, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger på produkterne. Vores favorit herhjemme var helt klart Tikka Masala, men begge retter var gode og anbefalelsesværdige.

Bliv Buzzador og test selv produkter

Vil du også gerne være Buzzador og teste produkter gratis? Du bestemmer selv hvilke kampagner du vil deltage i, og du modtager kun de produkter du selv siger ja til. Læg en kommentar herunder, så sender jeg dig en invitation til at blive Buzzador på mail.

Du kan også registrere dig som Buzzador her

Som Buzzador får du som opgave at teste forskellige produkter, og skrive anmeldelser af produkterne. Derudover skal man hjælpe med at udbrede produkterne ved at fortælle om, og dele dem ud til venner og familie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *