ANNONCE

Jeg ønsker mig virkelig en ny cykel. Jeg gad bare rigtig godt være sådan en sej overskudsmor der cyklede rundt med sine børn – Børnene ville også synes det var helt fantastisk. Jeg ønsker mig brændende en ladcykel, med plads til børnene foran. Så kunne de sidde der med deres små cykelhjelme og se så søde ud mens jeg svedende og pustende kørte rundt med den. Det ville være helt perfekt.

Nu hvor vi er ved cykelhjelme, som har været en del oppe i medierne de sidste par dage, så vil jeg da også lige ytre min mening om sagen. Jeg synes de burde være lovpligtige – Det er simpelthen det eneste rigtige. Det er lige så vigtigt som sikkerhedsselen i bilen, så hvorfor skal vi ikke bruge den alle sammen?

Jeg vil i hvert fald bruge min cykelhjelm når jeg skal cykle rundt på min nye ladcykel (ønsketænkning). Det skal klart være med el, men de er bare så fandens dyre. Derfor holder jeg lidt øje med gode tilbud på el cykler, så jeg måske kan være heldig en dag.

Men med en god ladcykel med el kunne vi måske spare den ene bil væk? Så ville det jo faktisk er billigere for os når man ser på det store billede.. Hmm.. Men hvad så når det regner, så gider jeg nok ikke cykle alligevel.

Kender du et sted med et godt elcykel tilbud? Så tip mig gerne om det herunder. Og hvad er jeres mening om cykelhjelme? Bruger I dem hjemme hos Jer? og burde de være lovpligtige? Og er der nogen med ladcykler der cykler i regnvejr? Kom med alle jeres gode erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *