ANNONCE

Shit tænker jeg nogen gange, når det går op får mig at næste år bliver det år hvor jeg fylder 30. Wow – 30.. Så er man rigtig voksen og alting. Eller? Jeg synes jo stadig kun lige jeg er fyldt 18, har fået kørekort og er flyttet hjemmefra? 30 – Kan det nu også passe?

En god ting ved at fylde 30, er at der selvfølgelig skal være fest – og er der noget vi kan i vores familie så er det at feste. Jeg tror jeg har verdens festligste familie, og vi benytter en hver lejlighed til at fejre. Så selvfølgelig skal vi have en ordenlig fest når jeg fylder 30. Jeg bliver 30 i august næste år, så en havefest er jo helt oplagt – med lækker mad og alle mine venner og familiemedlemmer.

Sådan en dag gider man ikke stå i køkkenet, så det ender nok med noget mad ud af huset. Jeg synes dog det ofte kan være svært at finde noget ordenligt mad, og kvaliteten kan ofte være svingende synes jeg. Samtidig kan det være svært at finde noget billig mad ud af huset, som man er sikker på smager godt, og som også lige findes i nærheden af hvor vi bor.

Jeg har fundet er sted i Kolding, der leverer mad ud af huset i kolding og vejle, og faktisk også i resten af landet efter aftale. Det ser super lækkert ud – men det er jo lige lidt tid endnu, så jeg har god tid til at finde det rigtige.

6yi8k

Jeg elsker at holde fest for mine kære, og ikke mindst at få mad udefra. Men det er nu godt det først er næste år – jeg skal lige bruge lidt mere tid til at vende mig til tanken om at jeg faktisk fylder 30. Shit..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *