Annonce

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi går i flyttetanker. Faktisk har vi sat vores hus til salg for over et halvt år siden. Det er bare ikke helt så nemt det der med lige at få det solgt. Jeg tror det er fordi vi bor i et yderområde, for det er et rigtig dejligt lille hus vi har. 

Vi håber da at den rigtige køber dukker op inden så længe, så vi kan komme igang med at realisere vores fremtidsdrømme. R arbejder på fyn, og vi vil rigtig gerne flytte derover af, så han undgår 4 timers daglig transporttid.

Vi har overvejet en del gange at leje vores hus ud, for at gøre det muligt at flytte nu her. Det virker bare som lidt et stort arbejde at holde styr på, at finde den rigtige lejer osv., og fordi vi bor hvor vi gør, er der ikke så meget hjælp at hente.

Hvis vi derimod havde boet i hovedstadsområdet, kunne vi have fået hjælp hos Homeconnector. De hjælper med alle de ting der er i forbindelse med udlejning af hus. Det er da vildt smart, og nemt for familier der gerne vil leje ud, men som ikke lige kan overskue det selv. Du kan blandt andet få hjælp til udflytningsrapport, tilkalderhjælp for lejeren og juridisk rådgivning.

udlejningafbolig6

Hvis du vil læse mere om hvordan du får hjælp til udlejning af din bolig, så kig her: udlejning af hus

Jeg ved ikke endnu om vi går videre med at udleje huset, eller vi satser på at vente med at flytte til det bliver solgt. Lige nu synes jeg bare at vi står lidt i venteposition. Det er svært at planlægge hvad der skal ske, når vi ikke ved hvor vi skal bo fremover. Vi drømmer om at få et dejligt stort hus, gerne lidt udenfor byen i nærheden af skov og vand. Sådan et rigtig dejligt sted for børnene at vokse op med en stor køkkenhave og drivhus til far. Et sted hvor der er plads til børn, hunde og udendørs interesser. Det er spændende at se hvad fremtiden bringer.

//Indlægget er sponsoreret//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *