Jeg ligger på sofaen, alene i ro og fred.. Det er god nok mærkeligt. Det er min første dag alene herhjemme efter min barsel startede i sidste uge.

Jeg har hovedet fuld af ting som jeg synes jeg burde gå igang med, men har viet min dag idag til sofaen. Nu skal denne barsel startes med manér.

barsel

Så idag står dagen bare på afslapning, hjemmebagt brød og masser af serier.

Se her hvilke serier jeg bruger min barselstid på

Det var nu noget tomt i huset da jeg kom hjem efter at have afleveret J i vuggestuen. Men han blev så glad for at se de andre børn igen, og løb ind og legede med det samme. Så nu er der ingen dårlig samvittighed over at nyde lidt tiltrængt alenetid på sofaen.

I morgen må jeg hellere gå igang med nogen af de ting jeg skal have på plads inden lillepigen kommer ud til os. Det første jeg skal have styr på er vist at jeg skal have sorteret babytøjet, og have gang i vaskemaskinen, så jeg snart kan få pakket tasken til sygehuset.

Se her hvad jeg pakker i min taske til sygehuset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *