Måske så du mit indlæg den anden dag om at hækle oldemorfirkanter. Nu følger dette indlæg om samling af oldemorfirkanter. Når man nu har fået hæklet en masse oldemorfirkanter, så skal de hækles sammen. De kan hækles sammen til tæpper, puder eller andet. Den måde jeg gør det på viser jeg herunder:

 samling af oldemorfirkanter

Sådan her kommer samlingerne til at se ud.

samling af oldemorfirkanter

Jeg hækler altid firkanterne sammen hen af vejen, så når jeg er færdig med en firkant, undlader jeg at bryde snoren og hækler videre med den samme snor.

Læg to firkanter med forsiderne mod hinanden. Start med at hækle 3 fastmasker i gennem firkanternes hjørner. Herefter 2 luftmasker og 3 fastmasker i det næste mellemrum. Fortsæt på den måde skitsevis med 2 luftmasker og 3 fastmasker indtil du har hæklet i det næste hjørne. Herefter Brydes snoren.

 samling af oldemorfirkanter

Sådan ser samlingen ud før de to firkanter foldes ud. Jeg hækler altid en hel række firkanter sammen og derefter hækler jeg to fulde rækker sammen. Herefter tilføjer jeg rækker efterhånden som de bliver færdige.

God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *