I formiddags tog E en lang lur, så mor og J hyggede med julemusik og julebag i form af vaniljekranse. Mums de blev bare gode, og J har allerede haft fingrene i kagedåsen et par gange. 

Jeg elsker bare at hygge i køkkenet med J. Han er så dygtig, og han elsker at få lov til at være med til at bage eller lave mad. Idag har vi bagt vaniljekranse. Jeg lavede dejen igår, og så kørte vi dejen på vores KitchenAid med tilhørende kødhakker og vaniljekransetilbehør. Det lyder meget nørdet, men det er super smart, maskinen gør hele arbejdet.

Vaniljekranse Vaniljekranse

J tog imod pølserne som blev spyttet ud af maskinen og hjalp med at skære dem ud i passende stykker. Så kunne jeg forme kransene imens og ligge dem på bageplade. Vi fik bagt 2 plader vaniljekranse, og J blev helt skuffet da der ikke var mere dej.

Læs også: Gør hverdagen til en leg – inddrag børnene i madlavningen

Vaniljekranse

Vi nåede både at forme, bage og smage kagerne inden lillesøster vågnede, og var klar på leg. Så fik de frokost, og nu sover de begge sødt i deres barnevogne. Sikke fantastiske og artige børn, måske de forstod det der med at julemanden kun kommer til de søde børn.

Nu har vi både bagt pebernødder, vaniljekranse og lavet havregrynskugler sammen. Det er da helt fantastisk så meget man kan nå at julehygge med ungerne når man går hjemme med dem hver dag. Havde jeg arbejdet ude af huset, havde jeg nok købt færdig dej og skyndt mig at lave kagerne mens børnene sov. Jeg elsker at vi har tiden til at gøre tingene sammen. Det er dét det hele handler om!

Vores opskrift på super lækre vaniljekranse kan du finde her

Er i også kommet i gang med at julebage derhjemme? Her begynder julestemningen i hvert fald at brede sig.

 

//Indlægget indeholde affiliatelinks – det koster ikke dig noget, men ved at bruge dem hvis du skal handle på siden, støtter du mit arbejde med fuldtidsmor.dk//

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *