sundhedsboost
REKLAME – SPONSORERET AF FOODFIX.DK

Som nogen af Jer måske så på min Instastory, så var jeg ude og løbe her i forgårs. Midt i min kæmpe motivation og iver for at slippe af med den lidt slatne morkrop inden bikinisæsonen, klikkede jeg også lige tilmeld på et online “Sundhedsboost”-forløb fra Foodfix.dk – overilet? Måske en smule, men jeg er topmotiveret og mega stædig samtidig. Jeg er rigtig spændt på at komme igang, og jeg har allerede modtaget kost- og træningsplaner. Jeg håber at 14 dage med sund mad og god træning kan hjælpe mig med at komme op af sofaen efter 4 år uden træning.

Jeg tænker umiddelbart at kosten bliver den største udfordring for mig. Jeg er meget glad for en god bøf eller en culotte på grillen, og den slags er der ikke i kostplanen for de næste 2 uger. Derimod er der masser af grønt, protein og sunde fedtstoffer, og til min store glæde heldigvis også mørk chokolade. Ud over kostplanen skal jeg også følge en træningsplan med 4 dages træning i træk efterfulgt af en hviledag, dette gentages i alt 3 gange. Det er træning der kan laves herhjemme, så ingen undskyldninger for ikke at få det gjort.

Jeg skal lige have købt lidt ind, og så er jeg helt klar til at gå igang fra på søndag. Rasmus er som sædvanlig verdens bedste kæreste, også når jeg kommer på ideer og skøre påfund, så han er solidarisk og er hoppet med på, i hvert fald kost-delen af dette forløb. Jeg glæder mig til at komme igang, og vil løbende igennem de næste 14 dage opdatere her på bloggen, og dagligt på min Instagram. Så vil du følge mit 14 dages Sundhedsboost og min vej fra “Sofamor” med blandselv-slik og cola næsten hver aften til en forhåbenlig lidt mere aktiv “Sundhedsmor”, så følg mig på Instagram lige her. Der vil jeg give dig opdateringer på min træning og min mad – det bliver uden filter, så du får både de gode og de hårde stunder – for jeg er sikker på jeg kommer til at opleve begge dele!

Jeg tror måske jeg er lidt på dybt vand her, så smid gerne din bedste motiverende hilsen i en kommentar eller et godt råd til hvordan du er kommet igang med at være aktiv igen efter graviditet, barsel og alt det der. Jeg sætter pris på alt den hjælp I kan give mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *