OBS: Dette indlæg indeholder reklamelinks, disse er markeret med *

Det er når vejret bliver varmt at man opdater at sommergarderoben faktisk er ikke eksisterende, og så er det godt at H&M aldrig skuffer. Faktisk er det der jeg køber stort set alt mit tøj. Det er gode priser og kvaliteten er fin. Derudover er det bare nemt og hurtigt at handle online, og vente på at det bliver leveret dagen efter.

Jeg har købt lidt nyt ind idag, og glæder mig til at modtage det. Der er så meget fint på udsalg lige nu, og jeg fik alle disse ting for under 800 kr. – det er da vist et godt køb!

Her finder du alle deres Udsalgsvarer* – du kan sikkert også finde lidt til manden of børnene nu du er igang. Husk at der er gratis fragt hvis man melder sig ind i Club H&M, det er gratis, så det kan næsten ikke betale sig at lade være, man optjener jo også lidt rabatter og gode tilbud.

| 1 Købes her* | 2 Købes her* | 3 Købes her* | 4 Købes her* |
| 5 Købes her* | 6 Købes her* | 7 Købes her* |

1: Jeg mangler virkelig nogle gode hverdagskjoler. Jeg er ikke rigtig til shorts, så i det her vejr sveder jeg som en gris.. Hedder det ikke der? Nå man i hvert fald er jeg vild med mønsteret på kjolen og de fine off-shoulder ærmer, håber bare den sidder godt! Kan Købes her*

2: Denne har jeg allerede i hvid, og elsker den. Jeg er blevet ret glad for denne “gammel rosa” farve, den er ikke altid god til mig, men håber at min sommerkulør (hvis den nogen sinde kommer) hjælper lidt på det. Kan Købes her*

3: Jeg elsker simpelthen off-shoulder toppe, og er så glad for de er kommet frem igen. Og denne med sløjferne på ærmerne er fin til fest med en nederdel eller til hverdag med jeans. Kan Købes her*

4: Synes hvid er så flot om sommeren, selvfølgelig ikke vildt praktisk med 2 mindre børn, men mon ikke det går. Jeg glæder mig i hvert fald, og ser mig selv gå tur på stranden i denne fine top! Kan Købes her*

5: Endnu en fin hverdagskjole. Er lidt spændt på hvordan den sidder hen over mormaven, men hvis det er helt kritisk må den jo retur. Synes den er så enkel og fin, og så ser den mega behagelig ud! Kan Købes her*

6: Jeg har haft solbrillekrise de sidste dage, og nu har jeg altså betilt et par fra H&M, de var billige og på tilbud, så hvis de ikke lige er mig overlever jeg nok. Så må jeg lede videre. Kan Købes her*

7: Jeg elsker farven på disse ankel jeans, og jeg er jo bare en jeans pige, så er sikker på jeg nok skal få brugt dem rigtig meget hen over sommeren. Kan Købes her*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *