Reklame – Lavet i samarbejde med Byhappyme –

Mooooar – Hvor er mine gummistøvler?.. Sådan lyder det af og til kl 13:30 når jeg henter Johannes i børnehaven. Han har kun gået der et par måneder, og mange ting er stadig nye for ham. Vi har fået skrevet navn i hans ting, men nogen gange er det bare ikke nok, især ikke når alle børnene har de samme gummistøvler fra Aigle eller Mikk-Line.

Læs også: 10 Ting dit barn skal bruge til Børnehavestart

Derfor har vi nu anskaffet os nogle super fine navnemærker fra Byhappyme – Mærker der indeholder både navn, og et symbol som børnene selv har valgt. Johannes valgte at få en robot på sine mærker og Ellen valgte sommerfugle. Så nu kan de selv nemt “læse” om det er deres navn der er i tøjet.

navnemærker

navnemærker

Mærkerne er intet mindre end fantastiske, de kan sættes på alting – tøj, sko, madkasse, rygsæk.. Ja sågar har børnene brugt dem på deres små stole herhjemme. Johannes ville gerne være sikker på at de ikke blev byttet rundt, og han ville ikke risikere at Ellen fik sat sig på hans stol.

Alt man gør at at sætte mærket på en ren og tør overflade, eller på vaskeanvisningen i tøjet, og så lige vente 24 timer før man vasker det. De kan tåle både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Det er så smart og nemt, og også en ret billig måde at få navn i alting. Lige nu kan du få 96 mærker med navn og motiv for kun 99kr!

navnemærker

navnemærker

navnemærker

Vi har brugt de seneste dage på at få navn i alting, og det er jo faktisk gået som en leg. Det var virkelig nemt, og der er nu navn i tøj, sko, madkasse, drikkedunk, hatte, rygsække og en masse andre steder, godt der er så mange i en pakke at man ikke løber tør lige foreløbig, for jeg er måske gået lidt amok. Jeg synes det er dejligt at de er så nemme at sætte i, det er ikke noget med at man skal til at finde strygejern eller andet udstyr frem, de skal simpelthen bare klistres i – og det holder virkelig!

Ud over tøj og sko er der noget andet der er mega svært at holde styr på i institutioner, nemlig sutter. Derfor bestilte vi i samme omgang sutter med navn på til Ellen. På den måde bliver de ikke byttet rundt eller man får forkerte sutter med hjem fra vuggestue. Pædagogerne er meget begejstrede for navnesutterne, det er nemlig ikke altid lige til at huske hvilken af de lyserødder sutter der tilhører hvilke piger. Sutterne kan du finde lige her, og de er i mange forskellige former, så du kan sikkert finde lige den sut dit barn foretrækker.

navnemærkernavnemærker

Du finder både navnesutter og navnemærker hos Byhappyme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *