REKLAME – SPONSORERET AF COOLSTUFF.DK

Efteråret er kommet snigende, og det betyder også at Halloween nærmer sig med hastige skridt. Det er egentlig ikke fordi at vi går vildt meget op i det, men det er jo faktisk en rigtig sjov og (u)hyggelig højtid at fejre.

Hos os bliver Halloween i år fejret med dejlig mad, familiehygge med græskarudskæring, og Halloweenfest for Johannes’ vedkommende. Han skal nemlig til fest i børnehaven med udklædning og det hele. Det glæder han sig rigtig meget til.

Vi har kigget en del på kostumer til denne fest, og (som så mange gange før) er valget faldet på Spiderman – selvom jeg ellers ihærdigt at prøvet at få han til at vælge noget nyt. Men Spiderman er favoritten, så den 31. oktober sender jeg igen min lille Spiderman afsted til Halloweenfest.

Mine forslag til Halloween kostumer til børn

Jeg har samlet en masse inspiration til dig, hvis du også har et barn der skal til Halloweenfest, og har brug for et nyt sjovt, sejt eller uhyggeligt kostume. Jeg har valgt mine favoritter ud, og links til de forskellige kostumer finder du under billederne.

Se endnu flere Halloween-kostumer her

halloween kostumer til børn

Piggy Back Zombie | Zombie Fange | Zombie Kirurg

På en eller anden måde glæder jeg mig helt vildt til børnene bliver store nok til at ville have de uhyggelige kostumer, de er bare så mega seje, men der går nok nogle år endnu. Så må jeg nøjes med at glæde mig over de børn der kommer forbi huset i uhyggelige kostumer.

Se alle kostumer til børn her

halloween kostumer til børn

Oppustelig Enhjørning | Isprinsesse | Sommerfuglevinger Lilla

Ellen er helt klart en lille prinsessepige, og hun elsker alting der er lyserødt og har glimmer – til hendes mors store skræk. Hun elsker enhjørninge, feer, prinsesser og alt i denne kategori, derfor er det også disse kostumer vi kigger på til Fastelavn og Halloween.

halloween kostumer til børn

Spiderman | Ninja | Kigurumi Triceratops

Johannes er en rigtig drenge-dreng, han elsker superhelte (især Spiderman), ninjaer og dinosaurs. Der findes mange skønne kostumer der falder ind under denne kategori, og her er mine favoritter.

 

halloween kostumer til børn

Kanin | Prinsesse Leia | Yoda

Jeg har desværre aldrig haft en anledning til at klæde børnene ud som babyer, men der er altså nogle fantastiske kostumer til de helt små også. Min favorit er Yoda, som da virkelig er alt for sød! Hvem der bare havde en baby at putte i den!

Se endnu flere skønne kostumer her

Hjemmebagte Halloween småkager til børnene

Her hvor vi bor, er børnene de seneste par år begyndt at gå rundt og lave “Trick or treat” i nabolaget. Det betyder også at de jo selvfølgelig forventer at få nogle søde sager når de går rundt i deres fine kostumer, og hvorfor ikke lave dem selv?

Her får du min opskrift på nemme Halloween småkager, som dine børn selv kan være med til at lave, og som du kan dele ud til de børn der kommer forbi din dør, eller tage med til Halloweenfesten.

halloween småkager

Opskrift på Halloween småkager

Ingredienser:

  • 350 g hvedemel
  • 150 g sukker
  • 1 vaniljestang
  • 200 g blødt smør
  • 1 æg
  • Glasur: Flormelis, vand og frugtfarve

Fremgangsmåde:

Tag kornene ud af vaniljestangen, og bland det med sukker og mel i en skål. Nu skal smørret smuldres i melblandingen, og til sidst samler du dejen med et æg.

Læg dejen i køleskabet i ca. 1 time, og herefter kan du rulles ud, og stikkes ud med udstikkerforme. Jeg havde ikke en græskarform, så jeg har brugt et lille glas, og selv sat en stilk på bagefter.

Bages ved 200 grader i 10 min. og afkøles herefter helt for de dekoreres med glasur lavet af flormelis og vand tilsat lidt farve.

Velbekomme og god Halloween!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *