Reklame – indlægget er sponsoreret af Coolstuff.dk

Når man har en fantastisk mand – som jeg heldigvis har, så skal han også forkæles. Ikke for meget, det har de ikke godt af 😉 Men sådan en gang i mellem når lejligheden byder sig, er det vigtigt at sætte fokus på kærligheden og vise at man virkelig værdsætter sin partner. Julen er et af de tidspunkter. Herhjemme giver vi faktisk ikke så mange gaver – vi giver ikke hinanden julegaver, måske en fødselsdagsgave hvis vi finder noget der lige passer, men så heller ikke mere end det. Derfor er det også ekstra rart at forkæle for man har lyst til det, og ikke fordi man skal.

Find gaver til manden her

Inspiration til en pakkekalender til mænd

Julen nærmer sig, ja nu er det jo november, og hvis du lige som mig gerne vil forkæle din mand eller kæreste lidt ekstra i december måned, så har jeg samlet lidt inspiration til dig her. Jeg vil nemlig gerne give dig 24 ideer til hvad du kan komme i en pakkekalender til mænd.

Pakkekalender til manden der laver mad

Jeg har en af de slags sjældne mænd af den (vist nok uddøende) slags der elsker at stå i køkkenet. En stor del af det, er at han må få nye fede køkkengadgets, der gør madlavningen lidt sjovere. Derfor skal en pakkekalender til min mand selvfølgelig indeholde nogle nye ting til køkkenet. Det ved jeg at han sætter pris på, og så kommer det jo også mig til gode! Det skal man bestemt ikke undervurdere – jeg elsker når han laver dejlig mad til mig.

pakkekalender til mænd

1: Hamburgerpresser | 2: Bluetooth Stegetermometer | 3: Pizzamåtte | 4: Trykkoger til mikrobølgeovn | 5: Sous vide stick | 6: Pizzasten

Den aktive og eventyrlystne mand:

Hvis din mand er aktiv og dyrker motion, er naturmenneske eller elsker at rejse, så er der også rig mulighed for at finde en gave, der passer ind i en aktiv livsstil. Find for eksempel gaver der passer til den motionsform han dyrker, eller køb et sjovt verdenskort, hvor din mand kan skrabe de lande han har besøgt på sine eventyr.

Pakkekalender til mænd

7: World Mug | 8: Cykelnavigator | 9: Objektiv til mobiltelefon | 10: Portablet Nespresso sæt | 11: LED Hue | 12: Scratch map

Den rigtige mand:

Min mand er en handymand, og han er god til at lave ting herhjemme. Det er en gave! Jeg har fundet nogle gave-ideer frem, som jeg ved han vil elske, og som er både sjove og praktiske. Faktisk har han allerede Brush Hero, og han er bare så glad for den. Han bruger den til bilen, grillen, cyklerne osv.. Det er bare et fantastisk værktøj, derfor har jeg også taget det med på denne liste.

Pakkekalender til mænd

13: Bryg dit eget øl | 14: Magnogrip | 15: Fleksibel bitsholder | 16: Multitopnøgle | 17: Brush Hero | 18: Cool Well

Manden med humor:

Gaver til manden må gerne være sjovt, og hvis din mand har god humor, så lad nogle af gaverne i pakkekalenderen være humoristiske. Som forældre har vi så meget alvor i hverdagen, hvorfor ikke give en gave, der kan give ham, og måske også dig et godt grin?

Pakkekalender til mænd

19: Grillforklæde med ølbælte | 20: Vasketøjskurv boksesæk | 21: Gin & Tonic pong | 22: The Dadbag bæltetaske | 23: Bordtennis til en | 24: Flaskeslips

Det var de forslag jeg havde samlet på ideer til en pakkekalender til mænd. Jeg håber at du kan bruge nogle af mine forslag!

Find ideer til pakkekalender her, eller gå i gang med julegaverne her

Fortæl mig i en kommentar, giver du din mand pakkekalender?

One thought on “Julen 2018: Pakkekalender til mænd”

  1. Hej Tina,

    Efter vi har fået børn, bliver det ikke til mange gaver imellem os voksne 🙂 Selvom det kunne være hyggeligt.
    Men faktisk havde jeg for et par år siden, i julegave til min mand, blandt andet købt netop det “Scratch map” du har med på listen 🙂 Og det kunne da være jeg skulle overveje en pizzasten i år.

    Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *