Det korte svar er ja – jeg har i denne uge testet en 3-dages kur, hvor man blandt andet skulle spise hotdogs og vaniljeis. Ja jeg ved det – det lyder skørt.. Det var også min første tanke. Den anden tanke var så at det skal jeg da prøve..

Egentlig har jeg aldrig været fan af slankekurer. Altså du ved de der slags kure hvor du skal tabe dig en helvedes masse på 3-5-7 dage ved kun at indtage fx suppe, kål eller juice. For det første elsker jeg mad, og det er jo nærmest ikke indeholdt i nogle af de her kurer, og for det andet virker det som en mega usund måde at tabe sig på. Altså for at være helt ærlig ville jeg jo ikke tage skade af at tabe mig 5 kg, men jeg gider ikke æde kål en hel uge for at få det til at ske.

Nå men jeg faldt over denne her 3 dages kur, hvor man skulle kunne tabe sig 5 kg – i sig selv lød det lidt vildt. 5 kg på 3 dage. Hmm.. og da jeg så læste madplanerne igennem synes jeg det lød endnu mere underligt. 5 kg på 3 dage ved at spise blandt andet peanutbutter, hotdogs og vaniljeis. Nå men det var tilpas underligt til at jeg sprang i med begge ben, og jeg fulgte kuren slavisk mandag-tirsdag-onsdag i denne uge.

Hvis du vil se hvad man skal spise på kuren så hop over til på Silas Holsts blog her

Jeg kan læse mig frem til at de kloge hoveder mener at kuren virker pga. noget med kemisk nedbrydelse. OK jeg aner ikke hvad det betyder, men det er vigtigt at man spiser præcist det der står, for at det kan nedbryde hinanden? Det lyder totalt skørt, men altså jeg synes faktisk at kuren var en succes. Jeg tabte mig ikke 5 kg, men 2,4 kg på de 3 dage. Det synes jeg da også er ret meget faktisk.

Jeg dyrkede ikke motion, eller gjorde andre tiltag for at tabe mig. Jeg spise som kuren dikterede, og drak ca. 2 liter vand om dagen. Det skal så lige siges at vi hidtil har været nogle værre madsvin med både kød, slik og sodavand. Men det skal have en ende nu. Så før kuren spiste vi måske lidt mere end en gennemsnitsdansker (det er sket flere gange at vi har delt en culotte på 1,5kg med tilbehør til aftensmad). Jeg ved ikke om kuren er lige så effektiv hvis man i forvejen spiser sundt og i moderate mængder.

Ud over de minus 2,4 kg har kuren gjort at jeg er begyndt at drikke mere vand, før kunne jeg faktisk gå en hel dag på iskaffe, juice og cola.. I know ikke så sundt.. Derudover har kuren lært mig at man faktisk kan klare sig på en del mindre portioner end jeg normalt spiser. Og så tror jeg at vi vil fortsætte med at få en masse grøntsager ind i vores måltider. Det har vi ikke været så gode til førhen. Så selvom vi nok ikke lige springer på kuren igen foreløbig, så har den lidt været en øjenåbner for mig. Jeg har fx også fundet ud af at peanutbutter og hytteost smager ganske godt. Altså ikke sammen med hver for sig.

I får lige billeder af tre af måltiderne, det ser da meget godt ud ikke? En af fordelene ved kuren var at man virkelig satte pris på de måltider man fik, og at selv tuc-kiks med cheddar og æble smagte som et helt festmåltid.

IMG_1315 IMG_1331 IMG_1323

Var det så en hård kur? Altså jeg har jo ikke så meget at sammenligne med, for jeg har ikke prøvet andre af disse kure, men jeg synes faktisk det var utroligt nemt. 1. dag var helst klart den hårdeste, mest fordi min mave skreg på mere mad. Den var jo for fanden vant til portioner i 1/2-culotte størrelsen. Men 2. dag havde jeg det fantastisk – mega energioverskud, og 3. dag blev det bare bedre. Jeg havde fra startet besluttet at jeg ville fuldføre alle 3 dage af kuren, og jeg er super stædig så jeg var faktisk ikke rigtig fristet til at give op.

Er der mon andre der har prøvet kuren? Hvordan har jeres resultater været?

Læs også: Mine erfaringer med Sense”kuren”

6 thoughts on “Kan man tabe sig på hotdogs og vaniljeis?”

 1. Hej
  Jeg ville høre om du kunne hjælpe mig med at finde kuren. Jeg synes ikke linket virker 🙂
  Har os hørt om kuren og den skulle være god

  Mvh Maria Holmen

  1. Hej Maria

   Det er vist et gammelt link, kan desværre heller ikke finde et nyt der beskriver kuren.

   Mvh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *