Annonce

Efter jeg er blevet mor, er jeg ikke så god til at prioritere at have tid til mig selv. For det meste handler det jo om børnene, og når far er hjemme i weekenderne skal vi lave ting sammen som familie. Det elsker vi alle sammen, men det betyder jo også at der ikke rigtig er noget alenetid når man er mor til små børn.

En ting jeg brugte rigtig meget tid på før jeg blev mor var at læse bøger. Det gør jeg slet ikke mere. Jeg har masser af bøger jeg gerne vil have læst, men det er bare som om tiden ikke lige er til det. Og hvis jeg endelig har tid, så prioriterer jeg at ordne nogle andre ting i stedet for. Det synes jeg egentlig er virkelig ærgerligt, for jeg elsker at læse bøger.

bog-boeger-13 bog-boeger-16

Min favoritgenre er helt klart krimier af nordiske forfattere. Især Camilla Läckberg og Jussi Adler-Olsen fylder på hylderne i bogreolen herhjemme – udover selvfølgelig alle mine bøger om arkitektur og R’s kogebøger. Som så meget andet køber jeg oftest bøger online. Det er nemt at finde billige bøger, og så bliver de leveret lige til døren. Dejligt nemt og hurtigt, og nu har jeg så opdaget Bogreolen.dk.

På Bogreolen.dk kan du købe bøger til indkøbspris, mod en månedlig betaling på 79kr. Du får endda den første uge gratis, hvis du har lyst til at prøve om det er noget for dig.

Klik her og læs mere: bogreolen.dk – Bøger til indkøbspris

Du kan altså spare mange penge den vej, hvis du er en der læser mange bøger, eller hører mange lydbøger for den sags skyld. Der er nemlig også lydbøger og E-bøger på siden til super gode priser. Fx kan du få den populære bog “Syv år for PET” af Morten Skjoldager som lydbog for kun 78kr.

Jeg tror måske jeg skal prøve det der med lydbøger. Jeg er aldrig rigtig kommet med på den bølge, men det er da smart at man kan “læse” mens man tømmer opvaskeren eller lægger vasketøj sammen.

Som studerende vil du helt sikkert også kunne spare nogle penge på bøger ved at bruge siden. Der er nemlig et hav af studiebøger indenfor alt fra matematik og pædagogik til psykologi og sygepleje.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *