REKLAME – SPONSORERET AF Ugleunger.dk

Den danske sommer kan være utilregnelig – her efter en måned med høj solskin og skyhøje temperaturer har vi nu fået lidt køligere vejr og har brug for lidt lunere tøj til børnene.

Derfor har jeg fundet et perfekt udsalg til alle Jer andre der også elsker at klæde børnene i lækkert tøj fra Joha. Det er seriøst et af mine ynglings børnetøjsmærker – super kvalitet og altid så lækkert og blødt. Og nu også billigt! Jeg har faktisk mest brugt Joha til børnene da de var små, fordi jeg synes det er lidt dyrt som “børnehavetøj”, så det er jo bare mega fedt at finde det med 55% rabat. Så har bestilt en god stak lækkert Joha-tøj og undertøj hjem til begge børn.

Se de store outlet fra Ugleunger.dk med op til 55% rabat

I sidste weekend var vi på tur for at finde babyfrøer i nærheden af hvor vi bor. Vejret var lidt fugtigt men stadig varmt, og det lette uld/silke eller bambus fra Joha var helt perfekt til sådan en dag.

sommeruld

Jeg elsker simpelthen de lette lyserøde sommerbukser til Ellen. De er så fine og så er de helt fantastisk bløde og lækre. Johannes havde en skøn cardigan på, som var helt perfekt til det lidt blandede vejr.

I denne uge tog vi til stranden og i skoven, vi elsker simpelthen udflugter i naturen, og det gør vi gerne hver weekend hvis vi er hjemme. Igen var vejret lidt blandet, og Johannes fik en skøn bluse på i uld/silke og nogle lækre bukser i bomuld, begge dele fra Joha. Ellen bestemte sig for sin Joha-kjole, som bare er så fin til hende. Elsker når hun har kjole på, sådan har alle mødre det vist når de får en pige.

Vores udflugter i denne weekend er blevet brugt til at samle forskellige ting i naturen som vi skal lave kreative ting med hjemme på et senere tidspunkt. Vi var også ude at se på vores gode kantarelsteder, men vi fandt ikke nogen, de skal vist lige have lidt vand inden de kommer frem, så det satser vi på snart at få.

Alt tøjet jeg har vist i dette indlæg er fra Ugleunger.dk. Hos Ugleunger.dk finder du børnetøj fra flere forskellige mærker, men Joha er helt klart mit favoritmærke på webshoppen. Der er som sagt udsalg på op til 55%, og det er virkelig værd at kigge ind forbi, for at se på især det skønne uld/silke tøj der er helt perfekt til den danske sommer. Tøjet fra Joha er noget der virkelig kan tåle at blive brugt, det er god kvalitet, og passer perfekt til vores aktive unger.

One thought on “Sommeruld og weekendudflugter (inkl. udsalg på tøj fra Joha på op til 55%)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *