Reklame – Dette indlæg er sponsoreret af Foodfix.dk

I søndags var det sidste dag på mit 2 ugers Sundhedsboost, og det er tid til at gøre status. Før disse 2 uger var slik og cola noget der var hverdag herhjemme når børnene var puttet. Træning var der ikke så meget af, og vi spiste måske lidt til den gode side.

Læs også: Fra Sofamor til Sundhedsmor? – Tid til Sundhedsboost!

sundhedsboost

Hvordan har min hverdag været de sidste 2 uger?

De sidste 14 dages sundhedsboost har budt på (hård) træning, masser af grøntsager, protein og sundt fedt, og sidst men ikke mindst ingen slik eller cola. Når man tilmelder sig forløbet får man tilsendt mad- og træningsplaner for de næste 14 dage på en mail, så dem har jeg levet efter. Det er ret nemt at komme igang med forløbet, og i løbet af de 14 dage får man opmuntrende og inspirerende mails og videoer der kan hjælpe en godt igennem forløbet.

Hvad var det mest udfordrende ved sundhedsboostet?

2 ting var en udfordring for mig. 1 – træningen.. Den var meget hård ved min krop, især efter 1. dag, da jeg var topmotiveret og gik i gang. Jeg gav mig 120% i den første træning hvilket resulterede i at jeg ikke kunne gå i 3 dage efter.. herefter prøvede jeg at træne lidt mere moderat, jeg kommer jo ingen vejene ved at smadre min krop. 2. udfordring var aftensmaden. Morgenmad og frokost var nemt for mig at overholde, for jeg arbejder hjemme og spiser alene. Aftensmaden blev en udfordring. Det var svært at få passet maden ind med familiens mad, og vores måltider blev ret ensformede, måske var jeg bare ikke kreativ nok. Men man bliver hurtigt træt af kylling og broccoli.. det samme gjorde børnene, og for mig er det rigtig vigtigt at vi alle spiser sammen og det samme mad til aftensmad.

Eksempler på morgenmad, frokost og aftensmad

Læs også: Mental sundhed og status på sundhedsboost

Mine resultater efter sundhedsboostet

Ok indrømmet, det var meget hårdere end jeg regnede med, men når man ser på mine resultater, så er det det hele værd. 3,1 kg har jeg smidt på de 14 dage, og bedst af alt så er jeg sluppet af med min sukkerafhængighed. Min koncentration og effektivitet er i top, og det gavner mig virkelig i forhold til mit arbejde. Det er skønt når man kan se resultater efter kun 14 dage, jeg kan tydeligt se mange centimeter er forsvundet, og mærke at tøjet sidder løsere. Min mentale sundhed har også fået et boost, og det er dejligt for både mig, men også min familie.

Frugt, kaffe og arbejde i solen

Hvad så nu?

Der er flere ting fra dette sundhedsboost jeg vil tage med mig videre. Jeg er klar over at jeg ikke har lyst til at leve 100% efter principperne, men der er mange gode elementer jeg kan bruge. Jeg vil fokusere på at spise langt mere grønt, spare på kulhydraterne, men nyde det fuldt ud når jeg en gang i mellem i weekenderne vil spise et stykke brød med marmelade. Derudover vil jeg fortsætte med ikke at drikke kalorier, hold nu op hvor har jeg skyllet mange kalorier ned i cola førhen. Det er slut nu, og slikken bliver i weekenden skiftet ud med lidt mørk chokolade hvis behovet opstår. Jeg vil forsøge at holde mig igang, prioritere tid til træning og få lært at løbe de 5 km jeg har sat mig for.

God råd til dig der vil have et sundhedsboost

Sundhedsboostet jeg har været igennem finder du her hos Foodfix.dk – det er et 14 dages forløb med kost- og træningsplan, og du får dagligt tilsendt emails og videoer til at hjælpe dig igennem.

Mine råd til dig hvis du starter som totalt nybegynder-sofamor som mig, er at træne moderat så din krop kan følge med, og så skal du være indstillet på at bruge lidt tid på at planlægge og forberede dine måltider. Alt i alt er sundhedsboostet en super mulighed hvis du er motiveret til at blive sundere og tabe nogle kilo. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *