ANNONCE

Det kan være super svært at finde rundt i alle de gode januartilbud, så idag vil jeg dele et lille tip med jer. Nemlig et lækkert udsalg med mærket müsli by green cotton. De laver en masse lækkert baby- og børnetøj i økologisk bomuld. 

Lige nu kan du finde det lækre økologiske musli børnetøj til virkelig gode priser. Der er nemlig 40% på det lige her: müsli by green cotton

Vi er vild med musli tøj, det kommer i lækre sarte og smukke farver, og så er det bare rigtig god kvalitet. Du finder tilbud til nyfødte babyer og helt op til 4-5 år, så der er lidt for alle med mindre børn. Der er lækre designs både til piger og drenge.

Der er også nogle rigtig lækre müsli baby tæpper på siden, de er bladformede, og bare rigtig søde. Det ville være perfekt til en lille nyfødt til at ligge på og lege på gulvet, eller til brug i barnevognen.

Der er simpelthen så meget sødt tøj, og jeg har da også allerede fundet noget som jeg bare synes ville være helt perfekt til lille E.

strikkede bukserbody

Se lige det her søde sæt. Jeg elsker bare den der vinrøde farve på de alt for søde strikkede bukser. Det ville være helt perfekt på lille E.

Jeg skal vist lige have et nærmere kig på siden og have bestilt lidt hjem til begge ungerne. Der er nemlig også noget rigtig fint til drenge. Jeg er for eksempel helt vild med dette print. Men nu skal E og jeg til babysvømning, så det må blive senere 🙂

ulv

Bonusinfo: Der er også tilbud på stofbleer i økologisk bomuld. Dem kan man aldrig have for mange af.

kids wfwge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *