Hører I også til en af de familier der bruger flere hundrede kroner hver måned på dyre tv-pakker? Det gjorde vi indtil for nyligt, hvor vi indså hvor mange penge vi faktisk brugte på det, og opsagde stort set alle kanaler. Vi så dem jo faktisk aldrig alligevel, og man kan spare virkelig mange penge her. Nu har vi kun DR’s kanaler samt TV2, som vi faktisk stort set heller ikke ser. Men hvad ser vi så?

Vidste du, at der er masser af steder hvor du kan se tv på nettet helt gratis? Hvis man gerne vil se tv gratis på nettet kommer her nogle bud på, hvor de bedste kanaler kan findes. Så er der både god underholdning og masser af penge at spare.

gratis tv | Spar penge på tv pakken og se gratis tv online på nettet

Her kan du se gratis TV på nettet:

DR TV – For hele familien

DR TV findes du alle DR’s programmer gratis. Der er programmer for børn i alle aldre og også for voksne. Hvis du helt vil spare fjernsynet væk, er DR TV en rigtig god app at hente, for der er timevis af programmer at gå i gang med. Du kan også se DR’s kanaler live, for eksempel de populære børnekanaler Ramasjang og Ultra, som er et kæmpe hit herhjemme.

Viafree – Til dig der elsker reality

Viafree kan du se en stor del af de programmer der vises på TV3. Blandt andet kan du se Paradise Hotel, Familien fra Bryggen, Forsidefruer, Robinson Ekspeditionen, Masterchef og Luksusfælden helt gratis. Det eneste du skal finde dig i er et par reklamepauser i løbet af programmerne, men det skal man jo alligevel hvis man ser dem på tv.

D Play – Sport og dokumentarer

D Play finder du gratis programmer fra Kanal4, Kanal5, 6’eren, Canal 9, Eurosport, Eurosport DK, Discovery Channel, TLC og Animal Planet. Der er masser af timers underholdning for en hver smag, blandt andet de populære serier De unge Mødre og Singleliv. Der er også reklamer på DPlay, men det vender man sig hurtigt til, og det er der jo også når man ser programmerne direkte på tv.

Bonanza – De gamle klassikere

Bonanza er DR’s arkiv over ældre tvprogrammer og film. Her finder du programmer der er ældre end 7 år, og mange gode klassikkere som er sjove at se eller gense. Du finder både komedier, sport og dokumentarer, og der er masser af børnetv fra da mor og far var børn. Det er sjovt for både børn og voksne at se de gamle film og serier, og vi synes det er bedre for børnene end meget af det der bliver sendt i fjernsynet i dag.

Du kan blandt andet vise dine børn Busters Verden, Bullerfnis og Ingrid og Lillebror.

Filmstriben – Bibliotekets film og serier

Filmstriben, som er bibliotekernes arkiv af film og serier du kan låne online hjemmefra. Du skal blot bruge dit lånernummer og pinkode fra biblioteket, og så er du kørende. Der er masser af gode film og serier både danske og udenlandske, og så er det jo selvfølgelig gratis. Her er der også film og serier for både børn og voksne, og der er nok at gå i gang med.

Filmcentralen – kort- og dokumentarfilm

Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste. Her kan du finde rigtig mange danske dokumentar- og kortfilm for både store og små. Der er mange sjove og anderledes film, og det er bestemt værd at tage et kik på. Der er mange film der bruges som undervisningsmaterialer, så hvis du hjemmepasser eller måske endda hjemmeskoler dit barn, så skal du bestemt tage et kig på de mange lærerige film.

Disney Junior

Som mor kan man godt nogen gange få brug for lidt godt tv til de mindste. Det kan du finde på Disney Junior. Der er masser af små gratis klip med Disney tegneserier som fx Mickey Mouse og Løvernes Konge.

Få flere tv-tjenester inkluderet i dit mobilabonnement

Hvis du I forvejen har et mobilabonnement med masser af data, fri tale, sms osv., og betaler over 200kr for det, kan det måske være en fordel for dig at skifte udbyder. Vi har et abonnement hos Telmore herhjemme, der inkluderer fx. TV2Play, HBO Nordic, C-more samt Min Bio. Desuden er der gratis adgang til andre fede tjenester, du kan læse mere om det her.

Læs også: Barsel: 10 tøseserier til den søde ventetid

Skal du skrotte TV-pakken og kun se gratis tv?

Hvis du nu har en TV-pakke til flere hundrede kroner hver måned er der altså mange penge at spare. Overvej om du har brug for alle kanalerne og køb evt. en mindre pakke eller afmeld det helt og se det hele på nettet gratis. Det kan nemt give lidt ekstra luft i budgettet.

Vi har ikke savnet vores TV-pakke siden vi opsagde den, det kommer I helt sikkert heller ikke til. Efter en måned har i vendet Jer til nye måder at se gratis tv på, og måske kommer i endda til at lave flere ting sammen som familie i stedet for at se tv.

Vil du se flere gode tips til hvordan du kan spare penge så besøg min side “Mor på Budget” her

Kender du andre steder hvor man kan se gratis TV? Så tip mig herunder i en kommentar, så de kan komme med på listen. Ser I gratis tv eller betaler I for en tv-pakke hjemme hos Jer?

 

2 thoughts on “Spar penge på TV-pakken – Se gratis tv på nettet”

 1. Det er godt nok gratis, men med forbehold.
  I Dplay koster det bl.a. 179- om mnd. Hvis man vil se Eurosport.
  I Telmores abbonementer med tv2play koster det 109,- hvis man skal se live tv og 149,- hvis man vil have sport med.
  Så helt gratis vil jeg ikke påstå det er.

  1. Nej det er selvfølgelig ekstra tilkøb man kan gøre.
   Hvis man vil gøre det gratis må man forvente at se reklamer og ikke have alle kanaler med 🙂
   Mvh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *