Reklame – indlægget er sponsoreret af Hejdoktor.dk

Hører du også til den type mor der har en Google søgehistorik, der indeholder ord som: “baby røde knopper”, “2 årig udslæt og feber” eller “gravid tynd mave” – så vil du helt sikkert få glæde af det tip jeg deler med dig i dag.

Det her med at være mor er nemlig ikke altid en dans på roser, og slet ikke når man står med syge børn eller man selv er syg, men ikke lige har muligheden for at komme til lægen.

online lægehjælp

Hvorfor bliver børn altid syge uden for lægens åbningstid?

Hos os er det altid sådan at børnene bliver syge i weekenden eller efter kl 16, når lægen har lukket, det kender du sikkert? Derfor er vi også hyppige besøgende ved vagtlægen, som ligger i Aabenraa, over en halv times kørsel herfra. Det er besværligt, især hvis man er alene hjemme med begge børn, og måske allerede har lagt det ikke-syge barn i seng. Oftest er vi hurtigt ude af døren igen dernede fra, og kører hjem med beskeden om ikke at være bekymrede, og give lidt panodil mod feberen og ellers se tiden an. Noget som vi nok godt kunne have sagt os selv, men det er jo altid rart lige at have en læges vurdering af sagen.

Sidste gang Johannes var ved vores egen læge måtte vi vente 2 dage på at få en tid – dvs. at vi nu ikke engang kan være sikre på at komme til samme dag mere når vi har syge børn. Det er tydeligt at mærke at der er pres på lægerne, og vores sundhedssystem i det hele taget.

Næste lægekonsultation bliver det anderledes!

Nå men.. Nok om vores syge børn, nu kommer vi til sagens kerne. Jeg har nemlig fundet en løsning! Yes, endelig er det slut med at sidde i kø i halve og hele timer for at komme i kontakt med lægen, for måske bare at få fornyet en recept. Vores læge har telefontid 1 time hver morgen, og det er nærmest altid umuligt at komme igennem.

Men næste gang vil jeg bruge Hejdoktor.dk – et nyt og helt genialt koncept, især til os børnefamilier med travle hverdage og børn der bliver syge uden for åbningstiderne.

Jeg er nemlig blevet medlem af denne smarte hjemmeside og app, hvor man kan få online lægehjælp fra både speciallæger i almen medicin, sundhedsplejersker og tandlæger. Det er da smart! Vi behøver altså ikke at sidde i timelange telefonkøer, hvorefter vi skal starte bilen og køre 40 km., men vi kan i stedet ordne lægekonsultationen fra computeren eller iPhonen herhjemmefra. Jeg er fan!

Online lægehjælp

Men er de nu rigtige læger?.. Tænker du sikkert? Og ja! Du kan være ganske rolig. Det er helt rigtige læger, som alle har autorisation til at praktisere i Danmark. Du skal altså ikke være nervøs. Lægerne er dem du kan møde på lægeklinikken om dagen, som altså i weekenden hjælper dig med online lægehjælp.

Når du er logget ind, kan du vælge hvilken fagperson du vil i kontakt med, det kan være læge, sundhedsplejerske eller tandlæge. Herefter kan du enten vælge om du vil skrive til lægen, hvis dit spørgsmål er forholdsvist enkelt. Hvis du har brug for at lægen kan se dig, eller dit barn, så kan du bruge videokonsultation, eller du kan bede om en receptfornyelse hvis du har brug for det. Når du har sendt din forespørgsel afsted, har du svar indenfor 1 time hvis du altså skriver uden for lægens “normale” åbningstid dvs. om aftenen eller i weekenden.

online lægehjælp

Men hvad koster det så?

Du kan vælge at købe en enkelt konsultation, eller et månedsabonnement. Som børnefamilie, er et sådant abonnement en rigtig god ting. Det dækker nemlig både forældre og børn, og så er det billigere end Netflix. Du skal nemlig kun betale 49 kr pr måned for at få ubegrænset adgang til online lægehjælp, sundhedsplejerske og tandlæge.

Derfor er hejdoktor.dk specielt godt til børnefamilier

Da jeg havde spædbørn ringede jeg tit til sundhedsplejersken. Du ved de der “har lorten nu den rigtige farve” eller “er du sikker på hun spiser nok”-type opkald. Sundhedsplejersken kom forbi en af de efterfølgende dage, og forsikrede mig om at alt var fint. Det kunne nemt være ordnet over en videokonsultation online eller en email med billeder.

Derudover er det selvfølgelig en fordel at du ikke skal forlade dit hjem, at du får hurtig hjælp, og at du selv og din partner også er dækket ind under abonnementet.

En sidste ting jeg vil nævne, er at I også kan bruge denne service når I er ude og rejse. Hvis I har behov for at tale med en læge, kan I henvende Jer og få en email- eller en videokonsultation helt som hvis I sad i Danmark. Så slipper man for at tage til lægen i udlandet, og de frustrationer og regninger der måtte komme med det.

Synes du også det er en mega god service? Så tilmeld dig Hejdoktor.dk her, og så er du klar til at få online lægehjælp med det samme. 

Appen finder du i app store: Klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *